Vállalkozzunk

Létrehozta: szzsolt (2012. június 27. )
Utolsó hozzászóló: kéva (2015. január 24. )
Ha nemtalálsz munkát, vállakozást indítanál, vagy beszállnál valamivel, pl. telephely, jármű, tőke, piac ismerete, Kapcsolatok, tuti ötlet, akkor keressük egymást itt !
Hozzászólások száma: 73 Összes hozzászólás megtekintése >
Keresés szakértői hozzászólásokra >
Hozzászóláshoz vagy új téma indításához kérjük jelentkezz be!
 1  2  3  4  5  6    lapozás vissza >
Frissítés - kattints ide a hozzászólások frissítéséhez!
kéva
2015. 01. 24. 18:09:00
#link
Vállalkozzunk, igen Én a hagyományos vállalkozásban dolgozok már 26 éve,azt tapasztalom hogy a költségek folyamatosan növekednek,alig tudom lefele faragni,hogy maradjon megélhetésre is.2010-ben találkoztam a DXN -cég lehetőségével azonnal bővítettem a vállalkozásom,mert nagyon kevés pénzt kellet befektetni, ráadásul szinte költség mentes, Így nem marad el a siker.
Kattints ide a link megtekintéséhez
samu
Férfi
2013. 03. 10. 21:20:26
#link
Sírok, nevetek, meg vagyok hatva!
Akkor e2-e4, illetve:
Hozzám az esélyegyenlőség, foglalkoztatás témakörök állnak a legközelebb (ez non-profit civil szektor), a vállalkozási területen pedig talán informatikai témában tudnám elhitetni valakivel, hogy legalább a szavak felének jelentését ismerem. :)
k.judit
2013. 03. 10. 14:25:47
#link
Sziasztok!
Az ötlet jó, kezdjük talán kibontani!
Az első lépésben össze kellene gyűjteni a potenciális üzletfeleket - már ez sem kis munka -, hogy megkereshetők legyenek az ajánlattal.
Azt gondolom, hogy nagyon eltérő tartalmakat kívánnak a különböző szervezetek, aki elvállal egy-egy ilyen "életben tartást" annak valamennyire érdeklődnie kell az adott témakör iránt, nem?
samu
Férfi
2013. 03. 10. 00:50:39
#link
Kedves Ilona!
Nem a nagygeneráció fészbuk oldalára gondoltam, mert ez a lap "aktív", én legalábbis elég gyakran találkozom a post-jaiddal.
De van a fészbukon egy sereg más olyan szervezeti oldal, amely elindult - és azóta haldoklik. Bizonyára Te is, Ti is lájkoltatok ilyeneket már, és tapasztaltátok, hogy ezek jelentős része elhal.
A vállalkozásról. Ahogyan erről már korábban is írtam itt, én naiv módon abban hiszek, hogy néhány ember jobb vállalkozást tud csinálni, mint egyvalaki egyedül. Mert az ötletek erősítik egymást, a tudások erősítik egymást. Szerénytelenül azt gondolom, ha megszorítanak, képes lennék egy közepes üzleti terv összehozására egyedül is. De tapasztalatból mondom, nem jó egyedül vállalkozni (nekem legalábbis nem való) A vállalkozás nem csak pénzügyi kérdés, de lelki teher is, amelyet könnyebb elviselni, ha az embernek társai vannak. Mert ma én vagyok depressziós, és Te lendítesz át minket a buckán, holnap Te leszel rossz hangulatban a vevők vártnál alacsonyabb érdeklődése miatt, és majd én húzlak ki a hangulati gödörből.

Ha kész vállalkozási ötletem, üzleti tervem lenne, akkor nem együttműködő társakat, hanem vevőket keresnék.
Úgy látom, Te elég jól megértetted az ötletemet. :) Vagyis nagyjából érthető, mire gondoltam. (kivéve azt a félreértést, hogy a nagygeneráció lenne a lehetséges vevő) Most már csak az a kérdés, hogy Iluska és Buci akarnak-e az ötleten, annak megvalósításán velem együtt dolgozni.
Az ötlet lehet jó, lehet rossz, én szeretem, mert az enyém. Az ötlet lehet jó, de érdektelen Iluska és Buci számára. Ha így van, megértem és itt vége a történetnek. Ha nem így van, talán jelentkeznek és kitaláljuk, hogyan tudunk együttműködni. A következő lépés most már nem az enyém.
M. Ilona
2013. 03. 09. 19:30:33
#link
Kedves Samu! Ha a Nagy generációra gondolsz, igen, a facebook- oldalt azért indítottuk el, hogy onnan is jöjjenek olvasók-írók ide. És posztolgatunk, amikor időnk engedi.. És boldogan bevonnánk mást is. Csak - hogy egészen konkrét legyek - egy huncut vasunk sincs. Sem önmagunk, sem más megfizetésére. De önkéntes Nagy generációst szívesen fogadunk- aki élvezi is, hogy ebben részt vesz. Nagyon remélem, hogy egyszer tényleg képesek leszünk arra, hogy segítsünk vállalkozásokat összehozni. De ahhoz, hogy valami elinduljon, Neked is konkrétabban kellene egy célt megfogalmaznod. Milyen típusú dolgot akarsz elindítani, és mire-kire van hozzá szükséged.
samu
Férfi
2013. 03. 09. 16:49:25
#link
Hölgyeim!
Nagy öröm számomra, hogy érdeklődtök az ötletem iránt. Ezzel máris több eredményt értem el, mint az összes korábbi bejegyzésemmel összesen :).
Valamikor a topik indulásakor írtam magamról, ki vagyok, mit gondolok, mit várok az itteni szereplésemtől. Csak azért mondom ezt most, hogy ne áruljak zsákbamacskát. Nagy öröm lenne számomra, ha egy ötletből sikerülne valami megvalósítható tervet faragni, de ha ezt egyedül akarnám tenni, akkor nem tenném közre az ötletemet. Azért vagyok itt, hogy partnereket találjak, nem pénzes partnert, hanem együttműködőket. Szóval, had kérdezzem meg, csak a dolog szépsége miatt érdeklődtök, vagy ha, esetleg, feltéve, netalán, ha úgy adódik, lehet szó közös munkáról?
Kedves Iluska, mit gondolsz, ha lenne valami működő vállalkozásom, írogatnék ilyen csacska ötleteket a 'nagygeneráció" oldalára? :)
Az ötletről. Azt gondolom, a fészbuk megjelenésnek akkor lehet hozadéka egy szervezet (akár for-, akár non-profit), ha a megjelenés nem egy alkalomra szóló. De a gyakori megjelenéshez az kell, hogy a szervezet az oldalán "postolgasson". Ha a kis szervezet gazdájának erre nincs ideje / ereje, akkor a nevében, megbízásából valaki, akinek egy szerény, de nem megalázó díjazásért volna erre energiája és affinitása..
Iluska
2013. 03. 09. 16:11:19
#link
Engem is érdekel. Samu, hogy állsz a vállakozásokkal?
Buci
2013. 03. 08. 09:49:36
#link
Igen, jöhet tovább is!
samu
Férfi
2013. 03. 07. 23:30:46
#link
Hát úgy indul az agyam, hogy nézem a videót és arról eszembe jut valami. :)

Az jutott eszembe (nincs ebben semmi egetverő újdonság), hogy a közösségi média, mint marketing eszköz, akkor működik, ha rendszeresen megjelenik ott az, aki szeretne érdeklődést kelteni maga iránt. Lám, a KLM-nek megért egy csomó munkát, némi ajándék költséget, mert ezzel rengeteg twitter / facebook üzenetben megjelent a neve.
Első körben elég annyi? Tovább is van...
Buci
2013. 03. 07. 22:34:47
#link
Részletezd légy szíves! HOgyan indítja meg az agyadat?
Frissítés - kattints ide a hozzászólások frissítéséhez!
 1  2  3  4  5  6    lapozás vissza >