Keresés a kínálatok között
Megnézem az összes kínálatot
Keresés az ajánlatok között
Megnézem az összes ajánlatot
Ugrás a Munkatárs oldal többi témájához >

Ez a "Nagy Generáció" által kínált lehetőség, piactér, ahol - reményeink szerint - egymásra talál aki munkát keres vagy kínál. Ez a munka lehet rendszeres vagy eseti, önkéntes vagy fizetett, itthon vagy külföldön.


Munkát kínálok

Ha Ön szeretne a Nagy Generáció portál felhasználói számára munkalehetőséget kínálni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. A Nagy Generáció portál szerkesztői fenntartják a jogot arra, hogy a hirdetés megjelenését ne engedélyezzék, ld. felhasználási feltételek.

A hirdetés 30 napig érhető el oldalunkon. A lejárat előtti napon a megadott e-mail címre egy levelet küldünk, melyben az újabb 30 napos hosszabbítás aktiválható egy link elkattintásával.

Fontos, hogy valódi e-mail címet adjon meg: erre a címre küldjük a hirdetés meghosszabbításáról szóló levelet és a jelentkezők is ezen keresztül érik el Önt.

A hirdetés feladása ingyenes.


Hirdetés feladójának (munka kínálójának) adatai

Név:*

E-mail:*
Telefon, amelyen keresztül
jelentkezhetnek az érdeklődők:

Hirdetés (kínált munka) adatai

Kínált munka megnevezése:*
Részletes leírás:*
Munkavégzés módja:*
Milyen területen kínál munkát:*
Szükséges végzettség szintje:
Szükséges nyelvismeret:
Melyik városban vagy körzetben
kínál munkát:
Elfogadom a felhasználási
feltételeket:
Elolvasom a felhasználási feltételeket
(A link új ablakban nyílik meg.)
◄ 

103 éves a világ legidősebb orvosa!

Hinohara doktor mindössze 60 kg-os, de ezt a testsúlyt 30 éven keresztül sikerült megtartania. A világ legidősebb aktív orvosán nem látszik, hogy elrepült volna felette az idő, most is jó formában van, sok középkorú férfi megirigyelhetné fizikumát.
Tovább

Meggyógyulni vagy belehalni

A gyógyszeripar két arca

Quentin Ravelli írása.
A szerző Franciaországban az, Országos Tudományos Kutatási Központ kutatási igazgatója, a „La stratégie de la bactérie” (A baktérium stratégiája) című könyv szerzője, mely a Seuil kiadónál jelent meg 2015 januárjában.
Tovább

Babilon Senior "Napközi" program 2.0

A Nagy Generáció és a Babilon nyelvstúdió újdonsága

Mit kínál a NapKözi az angol tudásukat csiszolni vágyóknak?
Tovább

Egy hosszú szülés életre szóló következménye.

A Nagy Generáció 2015. 02.18-i adásában beszélgettünk oxigénhiánnyal született emberekről. Azután kaptuk ezt az írást egy apától.

Tízezrével élnek körülöttünk olyan, oxigénhiánnyal született emberek, akik a normalitás határán élik életüket. Hol bűnöző lesz belőlük, hol kocsmatöltelék, rossz, verekedős férj, apa, csendes anyjával élő szingli. Sok esetben nehezen lehet kibogozni, hogy a rossz szocializáció, öröklött tényezők, vagy szülési sérülések okozzák a társadalmi beilleszkedés zavarait, hol, melyik agyrészlet sérült, milyen mélységben.
Tovább

" Ezt mondd utánam !

Eredeti fejlesztésű interaktív program angolul tanulóknak – Öregtől

A beszédét javítani akaróknak csak annyi a feladatuk, hogy a programban lejátszott hang és szógyakorlatokat egyenként ismételjék meg, amit azonnal összehasonlíthatnak a saját kiejtésükkel.
Tovább

Ferenc pápa: Ahol nem törődnek az idősekkel, a fiataloknak sincs jövőjük!

Az idősek mi vagyunk: előbb vagy utóbb megöregszünk, elkerülhetetlenül, még ha nem is gondolunk rá. És ha nem tanulunk meg jól bánni az idősekkel, akkor majd velünk is így bánnak.
Tovább

A nők infarktusa más!

Figyeljünk oda!

Majdhogynem kívülről fújjuk, melyek az infarktus jellemző tünetei, ám nem árt tudni, hogy a gyengébbnek nevezett nemnél a tipikus jelzésekre is figyelni kell.
Tovább

Mennyit ér egy áldás manapság?

Interjú Bálint Andrással

Azt szeretném, ha nem szűnne meg az, amit én itt harminc év alatt létrehoztam, nem lenne gyökeresen más. Szeretném, ha folytatódna, nyilván fiatalosabban, másként, frissebben, újszerűbben, de az az érték, ami a Radnótiban létrejött, nem szűnne meg. Nem én döntök, de talán valamennyi beleszólásom lehet.
Tovább
◄