Klubrádió, 2011. december 28-i adás

Létrehozta: admin (2011. december 29. )
Utolsó hozzászóló: M. Ilona (2012. január 01. )
amelyben Rácz Zoltán, az Amadinda ütőegyüttes vezetője beszél pályájáról, a Zeneakadémiáról és az immár hagyományos szilveszteri koncertől, amit Presser Gáborral tartanak. Bagdy Emőke pszichológust pedig arról hallgathatjuk, hogyan betegít minket a méreg és az elfojtás, és mennyire fontos, hogy megtanuljunk önmagunknak is megbocsájtani.
Első rész, 10,35 perc
Rácz ZoltánRácz Zoltán egy világhírű magyart együttes, az Amadinda vezetője, akinek a családja és az együttese a legfontosabb. És persze az, hogy sokkal nagyobb nyugalom veyen körül minket, mint amiben ma élünk.Második rész, 13,17 perc
Miért fullasztóan nehéz ma tanítani a Zeneakadémián? És miért csak magyarul jó tanítani? Egy önző ötlet, a szilveszteri Amadinda-Presszer koncertek története.
Harmadik rész, 12,48 perc
Bagdy EmőkeA pszichológia professzora, Bagdy Emőke arról beszél, hogy honnan származik érzelmi tudásunk, s hogy tudjuk-e azt fejleszteni.
Negyedik rész, 9,42 perc
A megbetegítő érzelmek szerepe az infarktus és a daganatos betegségek kiváltó okai között. Hogyan gyógyít a nevetés?

Bagdy Emőke részletesebben

Azoknak, akik szeretnék meghallgatni a pszichológussal készített beszélgetés hosszabb változtát, két részben felkínáljuk a Bagdy Emőkével készített teljes interjút.
első rész, 21,05 perc
második rész, 18,09 perc