Keresés a kínálatok között
Megnézem az összes kínálatot
Keresés az ajánlatok között
Megnézem az összes ajánlatot
Ugrás a Munkatárs oldal többi témájához >

Ez a "Nagy Generáció" által kínált lehetőség, piactér, ahol - reményeink szerint - egymásra talál aki munkát keres vagy kínál. Ez a munka lehet rendszeres vagy eseti, önkéntes vagy fizetett, itthon vagy külföldön.


Regisztráció a Nagy Generáció portálra

Kérjük töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot!
A regisztráció előtt olvasd el a weblap felhasználási feltételeit, ebben foglaltuk össze az adatkezelésre vonatkozó információkat is.
A NagyGeneráció portálon történő regisztrációddal elfogadod a fenti szabályzatokban foglaltakat.
Személyes adatok
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Jelszó mégegyszer*:
Vezetéknév*:
Keresztnév*:
E-mail*:
Neme*: Férfi
Születésnap: . .
Hírlevél:
Felhasználási feltételek
A www.nagygeneracio.hu weboldal felhasználási feltételei, adatkezelési információk

Az 50+ generációnak szóló NAGY GENERÁCIÓ (NagyGeneráció.hu) magyar nyelvű internetes tudásmegosztó közösségi portál célja, hogy internetes teret biztosítson e korosztály számára.

Az 50+ generációnak szóló NAGY GENERÁCIÓ (NagyGeneráció.hu) magyar nyelvű internetes tudásmegosztó közösségi portált a NOLO Kft. (1032 Mária utca 8.) – a továbbiakban Szolgáltató) működteti.

A Felhasználási feltételek a NagyGeneráció.hu honlap használatának szabályait határozzák meg, nem vonatkoznak azonban a NagyGeneráció.hu oldalon keresztül elért más oldalakra.

1. A felhasználási feltételek hatálya a NagyGeneráció.hu weblap felhasználóira terjed ki.

2. A weblap szolgáltatásainak igénybe vételével a felhasználó elfogadja a felhasználási feltételeket.

3. Az oldal használata díjmentes.

4. A NagyGeneráció.hu weboldalt bárki látogathatja, olvasásához regisztráció nem szükséges, azonban a honlapra írásokat, véleményt, képeket, stb. csak regisztrációval rendelkező felhasználó – továbbiakban Tag – helyezhet fel.

5. Regisztrált tag csak természetes személy lehet. A honlapon a regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a törvénybe vagy a portál szellemiségébe ütköző (pl.pornográf, vagy szélsőséges) oldalakról érkező regisztrációkat elutasítsa.

6. A regisztrációs lapon csillaggal megjelölt adatokat kötelező megadni A regisztrációt követően a Szolgáltató aktiváló linket küld a megadott e-mail címre. A regisztráció a linkre kattintással válik érvényessé, a felhasználó Tagként használhatja a honlap szolgáltatásait.

7. A Tag az aloldalakon is önként és szabadon adhatja meg adatait és ezzel létre hozhatja saját profilját. A Tag bármely csoportba belépése önkéntesen, saját felelősségére történik.

8. A Tag a közösség tagjai között különféle szempontok szerint kereshet, velük a honlapon keresztül kapcsolatot teremthet.

9. A felhasználó adatait csak saját felelősségére hozhatja nyilvánosságra, teheti mások számára hozzáférhetővé. A Tag nem kellő körültekintéséből eredő károkért, kényelmetlenségekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

10. A honlapot a felhasználó saját felelősségére használhatja, az oldalon megjelenő információk felhasználásából, félreértelmezéséből eredő károkért vagy kellemetlenségekért a Szolgáltató nem felel.

11. A NagyGeneráció.hu oldal közösségi, tudásmegosztó oldal, a honlapon a Tagok által közzétett személyes tartalmak, vélemények és ajánlások, valamint közzétételre megküldött cikkek jelennek meg. A Szolgáltató nem vállal kötelezettséget arra, hogy ezek valóságtartalmát ellenőrizze, a felhasználásukból eredő károkért felelősséget nem vállal.

Az egészségügyi, betegtárs lapokon megjelenő adatok, vélemények, tapasztalatok nem képezhetik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. A tudásmegosztó oldalakon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról szükséges a kezelőorvossal, gyógyszerésszel, gyógytornásszal, szakasszisztenssel konzultálni.

12. A tagok feltöltött tartalmait a szerkesztők szükség esetén moderálhatják, a bejegyzést törölhetik, illetve a publikálásra szánt cikkeket ­­­– a tartalom lényegének megváltoztatása nélkül – szerkeszthetik.

12.1. A kulturált eszmecserét bántó, moderálásra szoruló bejegyzésekről látogatóink a szerkeszto@nagygeneracio.hu címre küldhetnek értesítést. Eltávolításukról a moderátor dönt.

12.2. Az oldal használatát akadályozó, tartalmi vagy technikai rombolást okozó, nem a témához tartozó vagy többszörös megjelenést eredményező bejegyzéseket a moderátor törli.

13. A NagyGeneráció.hu oldalon nem megengedett

13.1. agresszív, fenyegető, jogszabályba ütköző vélemények megjelenítése

13.2. az olyan megnyilatkozás, amely alkalmas valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, vagy más egyértelműen meghatározható csoport tagjainak megsértésére, vagy ellenük gyűlölet szítására

13.3. mások személyhez fűződő jogait sértő, illetve olyan adatokat tartalmazó anyagok feltöltése, amelyek alapján az érintett személy egyedileg azonosíthatóvá válik

13.4. a honlap vagy annak bármilyen szolgáltatását akadályozó vagy zavaró, vírussal fertőző tartalmak feltöltése, kéretlen levelek („spam”), vagy lánclevelek („hoax”) küldése

13.5. az olyan kommunikáció, amely a szolgáltatásra vonatkozó, valótlan információt hordoz

13.6. bármely cég vagy személy nevével, illetve védett névvel való visszaélés

13.7. a honlap vagy szolgáltatásainak reklámcélra való felhasználása a Szolgáltatóval kötött megállapodás nélkül

13.8. politikai hirdetések és politikai pártot népszerűsítő illetve népszerűtlenné tevő vélemények közzététele

13.9. a honlapon található tartalmaknak forrásmegjelölés nélküli illetéktelen felhasználása

13.10. harmadik személy adatainak átadása a harmadik személy hozzájárulása nélkül

13.11. olyan anyagok közzé tétele, amelyek megsértik más fél szellemi alkotáshoz, nyilvánossághoz, magánélethez fűződő vagy egyéb más tulajdonosi jogát

13.12. jogellenes vagy jogellenes tevékenységre buzdító, azt hirdető anyag megjelenítése

14. Akinek jogát vagy jogos érdekét valamely Tag tevékenysége sérti, illetve aki más jogsértő véleményt észlel, kérheti a Szolgáltatótól a kifogásolt tartalom eltávolítását. A kérelmező jogosultságát köteles megfelelő módon igazolni.

15. Szolgáltató a nem megengedett tartalmakat eltávolítja, amint arról tudomást szerez.

16. A Szolgáltató jogosult a jelen Felhasználási feltételekben foglaltakat megsértő Tag felhasználói regisztrációjának felfüggesztésére, vagy törlésére. Erről minden esetben tájékoztatja a Tagot, és törekszik az együttműködésre, a viták békés úton történő rendezésére.

17. A Szolgáltató a személyes adatokkal kapcsolatos kérdésekben a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően jár el.

17.1. Szolgáltató a nem regisztrált felhasználók személyes adatait nem gyűjti, azokat nem kezeli.

17.2. Szolgáltató rendszere a tartalmakat feltöltő Tagok IP-címét, a látogatás kezdő és befejező időpontját automatikusan naplózza, mely adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezel, a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

17.3. A Tagot a weblap használata közben a böngésző bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítjuk, ezzel elkerülhető, hogy a Tagnak minden alkalommal be kelljen lépnie a rendszerbe. Ha ezt nem kívánja, belépéskor ne pipálja be a „Emlékezzen rám ezen a számítógépen” opciót.

17.4. A Tagok által kötelezően megadott adatok kezelésének célja a Tag jogosultságának azonosítása (pl. dokumentumok, képek feltöltésének lehetősége, hozzászólás, közösségi aktivitás, stb.). Az adatokat a szolgáltató statisztikai célokra felhasználhatja.

17.5. Szolgáltató a megjelöltektől eltérő célra a személyes adatokat nem használja, harmadik személyeknek nem ad át. Azokat kizárólag a honlapon jeleníti meg azon módon, melyhez a regisztráló felhasználó a regisztráció által hozzájárulását adta. Ez alól kivételt csak az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbítások képeznek.

17.6. A Tagnak saját személyes adatainak törlését kérnie e-mailben a szerkeszto@nagygeneracio.hu címen lehet. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított legrövidebb időn belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok nem állíthatóak helyre.

18. A honlap oldalain a látogatók érdeklődésének megfelelő hirdetések jelennek meg a Google AdSense hirdetési rendszer keretében. A hirdetésre kattintó felhasználókról gyűjtött adatokról és felhasználásukról a Google Adatvédelmi irányelvei tájékoztatnak.

19. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket módosítsa, a módosításokról a NagyGeneráció.hu oldalán tájékoztatja.

20. A felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény az irányadó.

Elfogadom a felhasználási feltételeket*:
 
A regisztrációt követően szabadon böngészhetsz a társ-témák között (ld. felső 8 színes menüpont), bármely témához és azon belüli altémához, kategóriához csatlakozhatsz, hozzászólhatsz.
Megtekintheted, hogy hány felhasználó tartozik 1-1 témához és azon belüli csoporthoz, hány felhasználó érdeklődik hasonló témák iránt, vagy - később induló Betegtárs rovatunk esetén - hány felhasználónak vannak hasonló tünetei, betegségei, mint Neked. Megtudhatod, hogy másoknak mi a véleménye, tapasztalata 1-1 témáról.
Kérdésed, észrevételed esetén fordulj bizalommal szerkesztőnkhöz.