Adatvédelem

A nagygeneracio.hu portál adatvédelméről
A nagygeneracio.hu portál regisztrált tagja csak természetes személy lehet. A honlapon a regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

 

A regisztrációs lapon csillaggal megjelölt adatokat kötelező megadni. A regisztrációs lap kitöltése után a Szolgáltató a megadott e-mail címre egy aktiváló linket küld, amelyre kattintva a regisztráció érvényessé válik. Ettől kezdve a felhasználó Tagként használhatja a honlap szolgáltatásait.

 

A Tag az aloldalakon is önként és szabadon adhatja meg adatait és ezzel létre hozhatja saját profilját. A belépés bármely csoportba önkéntesen, saját felelősségére történik.

 

A Tag a közösség tagjai között különféle szempontok szerint kereshet, velük a honlapon keresztül kapcsolatot teremthet.

 

A felhasználó adatait csak saját felelősségére hozhatja nyilvánosságra, teheti mások számára hozzáférhetővé. A Tag nem kellő körültekintéséből eredő károkért, kényelmetlenségekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

 

A honlapot a felhasználó saját felelősségére használhatja, az oldalon megjelenő információk felhasználásából, félreértelmezéséből eredő károkért vagy kellemetlenségekért a Szolgáltató nem felel.

◄ 

103 éves a világ legidősebb orvosa!

Hinohara doktor mindössze 60 kg-os, de ezt a testsúlyt 30 éven keresztül sikerült megtartania. A világ legidősebb aktív orvosán nem látszik, hogy elrepült volna felette az idő, most is jó formában van, sok középkorú férfi megirigyelhetné fizikumát.
Tovább

Meggyógyulni vagy belehalni

A gyógyszeripar két arca

Quentin Ravelli írása.
A szerző Franciaországban az, Országos Tudományos Kutatási Központ kutatási igazgatója, a „La stratégie de la bactérie” (A baktérium stratégiája) című könyv szerzője, mely a Seuil kiadónál jelent meg 2015 januárjában.
Tovább

Babilon Senior "Napközi" program 2.0

A Nagy Generáció és a Babilon nyelvstúdió újdonsága

Mit kínál a NapKözi az angol tudásukat csiszolni vágyóknak?
Tovább

Egy hosszú szülés életre szóló következménye.

A Nagy Generáció 2015. 02.18-i adásában beszélgettünk oxigénhiánnyal született emberekről. Azután kaptuk ezt az írást egy apától.

Tízezrével élnek körülöttünk olyan, oxigénhiánnyal született emberek, akik a normalitás határán élik életüket. Hol bűnöző lesz belőlük, hol kocsmatöltelék, rossz, verekedős férj, apa, csendes anyjával élő szingli. Sok esetben nehezen lehet kibogozni, hogy a rossz szocializáció, öröklött tényezők, vagy szülési sérülések okozzák a társadalmi beilleszkedés zavarait, hol, melyik agyrészlet sérült, milyen mélységben.
Tovább

" Ezt mondd utánam !

Eredeti fejlesztésű interaktív program angolul tanulóknak – Öregtől

A beszédét javítani akaróknak csak annyi a feladatuk, hogy a programban lejátszott hang és szógyakorlatokat egyenként ismételjék meg, amit azonnal összehasonlíthatnak a saját kiejtésükkel.
Tovább

Ferenc pápa: Ahol nem törődnek az idősekkel, a fiataloknak sincs jövőjük!

Az idősek mi vagyunk: előbb vagy utóbb megöregszünk, elkerülhetetlenül, még ha nem is gondolunk rá. És ha nem tanulunk meg jól bánni az idősekkel, akkor majd velünk is így bánnak.
Tovább

A nők infarktusa más!

Figyeljünk oda!

Majdhogynem kívülről fújjuk, melyek az infarktus jellemző tünetei, ám nem árt tudni, hogy a gyengébbnek nevezett nemnél a tipikus jelzésekre is figyelni kell.
Tovább

Mennyit ér egy áldás manapság?

Interjú Bálint Andrással

Azt szeretném, ha nem szűnne meg az, amit én itt harminc év alatt létrehoztam, nem lenne gyökeresen más. Szeretném, ha folytatódna, nyilván fiatalosabban, másként, frissebben, újszerűbben, de az az érték, ami a Radnótiban létrejött, nem szűnne meg. Nem én döntök, de talán valamennyi beleszólásom lehet.
Tovább
◄