2011-es évad

Létrehozta: admin (2014. január 27. )
Utolsó hozzászóló: admin (2014. január 27. )

Első fokon a Klubrádióé a 92.9

Létrehozta: admin (2011. december 31. )

Klubrádió, 2011. december 28-i adás

Létrehozta: admin (2011. december 29. )
amelyben Rácz Zoltán, az Amadinda ütőegyüttes vezetője beszél pályájáról, a Zeneakadémiáról és az immár hagyományos szilveszteri koncertől, amit Presser Gáborral tartanak. Bagdy Emőke pszichológust pedig arról hallgathatjuk, hogyan betegít minket a méreg és az elfojtás, és mennyire fontos, hogy megtanuljunk önmagunknak is megbocsájtani.

Klubrádió, 2011. december 21-i adás

Létrehozta: admin (2011. december 22. )
A Klubrádió Nagy Generációjának újságírói mesélnek most régi és mai karácsonyokról. Mire emlékszünk a gyerekkorunkból? Mi maradt meg a családi hagyományokból – ha voltak. Minek örültünk régen, mi hiányzott akkor és megtaláltuk-e felnőttként? Mi volt fontos ajándék annakidején és mi számít annak ma? Kollégák beszélnek ma életük civil, nem rádiós oldaláról egymásnak – és persze önöknek.

Klubrádió, 2011. december 14-i adás

Létrehozta: admin (2011. december 15. )
Elhelyezkedési lehetőségek és nehézségek ötven fölött. Van-e kor szerinti diszkrimináció itthon - és van-e külföldön? Vadászik-e a fejvadász őszülő fejekre? Mekkora esélyünk van külföldön munkát találni? Katasztrofális, hogy mennyi ember mennyire nem ért a számítógéphez, az internet használatához! - mondja a tanár, aki felnőtteket oktat informatikára. A világ egy részén természetes, hogy a nyugdíjas önkéntes munkát vállal. Nálunk miért oly nehezen talál egymásra a segíteni akaró és a segítséget igénylő?

Klubrádió, 2011. december 07-i adás

Létrehozta: admin (2011. december 08. )
40 éve mutatta be az Étoile-t a társadalmi változásokat sürgető, s azért tenni is akaró alternatív színház, az Orfeo. Ez az Orfeoból kinőtt Stúdió K születésnapja. A Klubrádió mai adásában erről beszélgetett az akkori előadás három résztvevője, Mélykuti Ilona, Fodor Tamás és Oszkay Csaba. Hogyan akarták megváltoztatni a világot akkor, és mit akarnak, - ha akarnak - ma?

Klubrádió, 2011. november 30-i adás

Létrehozta: admin (2011. november 30. )
Hová fordulhat az ember, ha elmúlt ötven éves, és munkát kell keresnie? Miért találunk nehezebben állást, mint a fiatalok? Miért nem érték ma a tapasztalat, a már megszerzett tudás? Véd-e minket a törvény ma - és mi várható az új Munka Törvénykönyvében? Hogyan keressünk állást? Hogyan tanuljunk új szakmát? Hol kap ma segítséget egy ötven fölötti Magarországon - és mi a helyzet Angliában?

Klubrádió, 2011. november 23-i adás

Létrehozta: admin (2011. november 23. )
Mi történik, ha húsz év után társunk azt mondja, szerelmet érez valaki más iránt? Mi történik bennünk? És benne? Túlélni kell? Megbosszulni? Elfogadni? Feldolgozni? Az adás két vendége Szalay Kriszta színésznő és Bokor László pszichiáter.

Klubrádió, 2011. november 16-i adás

Létrehozta: admin (2011. november 16. )
Vendégek: Angster Mária és Gyabronka József