Monokli

Létrehozta: admin (2011. december 31. )
Utolsó hozzászóló: Inconnue (2017. június 08. )
Molnár mindig szellemes, kellemes és profi – gondolhatjuk, de…
…de ha nem mai tempóban és túlzott mennyiségben kapjuk… meg ha nem az ő mesterien felépített dramaturgiája adja egy darabja ívét, hanem mint egy kabaréban, csokorba gyűjtött jelenetekkel vesszük elő, akkor sajnos épp a molnári erények kopnak ki. Márpedig a Pesti Színház Monokli címmel Fesztbaum Béla által összeválogatott és rendezett jelenetsora ilyen. Hasonló többé-kevésbé szellemes, néhol csattanós kabaréjelenet sokan és sokat írtak, valósabb kifejezéssel termeltek.
Azoknak ajánlom, akik szeretnének nosztalgiázni a múlt század „békebeli” koráról, és nem színdarabot várnak, csak egy könnyed estét.
Hozzászólások száma: 2 Összes hozzászólás megtekintése >
Hozzászóláshoz vagy új téma indításához kérjük jelentkezz be!
Frissítés - kattints ide a hozzászólások frissítéséhez!
Inconnue
Férfi
2017. 06. 08. 17:40:17
#link
Rettenetesen gyenge előadás, senkinek sem ajánlom. A szünetben tömegesen hagyják ott a nézők, akik nem értik, ilyen parádés szereposztással hogy lehet ezt a minősíthetetlen, nézhetetlen "produkciót" létrehozni és vállalni.
2012. 03. 17. 21:50:04
#link
Vicces! A társaságunkban valaki épp azt mondta az előadásról, hogy olyan mintha az Arany Alkony Színjátszókör adta volna elő. Egy kellemes este, ami nem hagy mély nyomot. DE! Volt egy jelenet (Halász Judit, Rajhona Ádám), ami a megunt szeretőről szólt. No az, zseniális. Molnár!
Frissítés - kattints ide a hozzászólások frissítéséhez!