Babilon Senior "Napközi" program 2.0

(Beszélgetőtárs)

Babilon Senior „NapKözi” program 2. részletesen!

A Nagy Generáció és a 
Babilon Nyelvstúdió új közös Senior (50+) angol programbemutatója!


Kínálatunk: NapKözi tanulókörök különböző nyelvi szinteken, NapKözi Afternoon Chat: anyanyelvi tanárral délutáni beszélgetőkör, NapKözi Kiejtésfejlesztő órák
A Senior NapKözi egyedi lehetőség! Hívunk minden 50 év feletti érdeklődőt, hogy tapasztalja meg, mit is tud adni ez a program.


Tudnivalók: A Babilon Senior (50+) NapKözi program a következő bérletekkel vehető igénybe:

1. Senior „NAPKÖZi” Tanulókör bérlet: 2x90 perc tanulókör alkalomra érvényes (4 hétig érvényes) ára 2000 Ft

2. Senior „NAPKÖZi” Tanulókör + Délutáni tanulókör bérlet: 2x90 perc tanulókör + 1x90 perc kommunikációs óra anyanyelvi tanárral foglalkozásra érvényes,(5 hétig érvényes). Ára:3000 Ft

Senior „NAPKÖZi” Tanulókör +Kiejtésjavító bérlet : 2x90 perc tanulókör + 1x90 perc kiejtésjavító órára érvényes (5 hétig érvényes). ára: 3000 Ft

Senior „NAPKÖZi” ALL IN bérlet : 2x90 perc tanulókör + 1x90 perc kiejtésjavító órára + 1x90 perc kommunikációs órára anyanyelvi tanárral érvényes (5 hétig érvényes). ára:4000 Ft

 

Senior „NAPKÖZi” Délutáni tanulókör Afternoon Chat bérlet

2x90 perc kommunikációs óra anyanyelvi tanárral érvényes (5 hétig érvényes). Ára: 2000 Ft

Senior „NAPKÖZi” Délutáni tanulókör Afternoon Chat bérlet + kiejtésjavító bérlet 

2x90 perc kommunikációs óra anyanyelvi tanárral + 1x90 perc kiejtésjavító órára érvényes (5 hétig érvényes) Ára 3000 Ft

A kezdő és haladó NapKözi tanulókörökhöz a Senior porgramban részt vevő tanár ad szakmai segítséget. A Délutáni tanulókört anyanyelvi tanárok vezetik. A kiejtésjavító órákat anyanyelvi tanárok vezetik a demodélutánon bemutatott speciális kiejtésfejlesztő programmal kiegészítve.

 

Bérleteket az iskola recepciójánál lehet igényelni. A jelentkezés FOLYAMATOS!

 

A Babilon Senior (50+) NapKözi program tervezett indulási ideje: 2015. április 13. hétfő

 

További információ:

Tel: +36-20-368-1748
Email: info@babilon.net

 

 

A NapKözibe bármikor jelentkezhet. Ha ezen a portálon regisztrál, kedvezményesen tanulhat angolul!

◄ 

Meggyógyulni vagy belehalni

A gyógyszeripar két arca

Quentin Ravelli írása.
A szerző Franciaországban az, Országos Tudományos Kutatási Központ kutatási igazgatója, a „La stratégie de la bactérie” (A baktérium stratégiája) című könyv szerzője, mely a Seuil kiadónál jelent meg 2015 januárjában.
Tovább

Babilon Senior "Napközi" program 2.0

A Nagy Generáció és a Babilon nyelvstúdió újdonsága

Mit kínál a NapKözi az angol tudásukat csiszolni vágyóknak?
Tovább

Egy hosszú szülés életre szóló következménye.

A Nagy Generáció 2015. 02.18-i adásában beszélgettünk oxigénhiánnyal született emberekről. Azután kaptuk ezt az írást egy apától.

Tízezrével élnek körülöttünk olyan, oxigénhiánnyal született emberek, akik a normalitás határán élik életüket. Hol bűnöző lesz belőlük, hol kocsmatöltelék, rossz, verekedős férj, apa, csendes anyjával élő szingli. Sok esetben nehezen lehet kibogozni, hogy a rossz szocializáció, öröklött tényezők, vagy szülési sérülések okozzák a társadalmi beilleszkedés zavarait, hol, melyik agyrészlet sérült, milyen mélységben.
Tovább

" Ezt mondd utánam !

Eredeti fejlesztésű interaktív program angolul tanulóknak – Öregtől

A beszédét javítani akaróknak csak annyi a feladatuk, hogy a programban lejátszott hang és szógyakorlatokat egyenként ismételjék meg, amit azonnal összehasonlíthatnak a saját kiejtésükkel.
Tovább

Ferenc pápa: Ahol nem törődnek az idősekkel, a fiataloknak sincs jövőjük!

Az idősek mi vagyunk: előbb vagy utóbb megöregszünk, elkerülhetetlenül, még ha nem is gondolunk rá. És ha nem tanulunk meg jól bánni az idősekkel, akkor majd velünk is így bánnak.
Tovább

Dragomán György: Karácsonyfa

A blokkfelelős fia azt mondja, hogy a karácsonyfát nekik nem az angyal hozza, hanem az apjával szokták lopni, és nem olyan kicsit lopnak, mint amilyet nekünk az angyal szokott hozni, hanem sokkal nagyobbat, olyant, amelyik felér egészen a plafonig.
Tovább

Lélektani napló WC papíron

Mérei Ferencről

"Az életben nem kell mindig jól járni! Aki azt a belső kényszert el tudja engedni, hogy neki minden helyzetből győztesen és nyertesen kell kikerülnie, annak nagy lesz a belső szabadsága. Ez a hiteles élet titka!" – vallotta Mérei Ferenc.
Tovább

Egy holokauszt túlélő és egy hajdani Waffen SS házassága

Lázár György írása

40 évig tartotta titokban a házaspár a meglepő történetet. Egyik fiuk írt róla könyvet. Hogyan írja át a háború borzalmait az új élet és béke…
Tovább
◄